page

Om oss


Bedriften ble grunnlagt av Kjell Arne Nygård i 1989, under navnet Nygård Kontorservice. Pr 2017 er hovedfokuset profilmateriell, men vi markedsfører også kvalitetsprodukter innenfor områdene kontor- og datarekvisita, skolemateriell og barnehageprodukter. Her er fokusområdene:
19/3-20 De ekstreme utslagene på valutakurser, gjør at vi vil måtte endre pris på våre produkter på kort varsel. Dagens priser gjelder så lenge vi har lager. Straks vi må gjøre nye bestillinger, så vil pris måtte justeres i henhold til gjeldende kurs på Euro. Dagens priser er kalkulert med utgangspunkt på en kurs på ca kr 10 for 1 Euro.
Bilde av 451582NK Profil tilbyr noen av markedets beste profilprodukter. Hos oss finner du de spesielle produktene, de som er utradisjonelle og litt annerledes, eller de som rett og slett bare er mye bedre! 

Bedrifter/ Kontorer:

Vårt sortimentet av varer, rettet mot kontorsektoren, dekker både spesielle og mer tradisjonelle behov. Både innen papirbehandling og oppbevaring, ergonomi, profilering og skrive/merkeredskaper, har vi produkter du vil bli svært fornøyd med. Vi er ikke fornøyd, før vi kan levere de beste produktene innenfor alle produktgrupper.

Skoler/ Barnehager:

Vi har også bygget opp et solid vareutvalg rettet mot undervisningssektoren. Alle produkter er valgt med vekt på læreprosesser og er utviklet spesielt med tanke på skoler og barnehager. Våre pedagogiske produkter er tilpasset gjeldende rammeplaner og vi ligger langt fremme i leveranser av produkter som fremmer nåtidens undervisningsmetoder. Sikkerhet i barnehagen har også høyt fokus, til dette har vi en serie produkter som skaper en tryggere barnehage.

Genialeprodukter.no                                     Image of 744779_200_73
Våre produkter har alltid fått gode tilbakemeldinger for sine kvaliteter og geniale løsninger. Derfor opprettet vi www.genialeprodukter.no, slik at også privatpersoner kan handle våre produkter.