page

Om oss


Bedriften ble grunnlagt av Kjell Arne Nygård i 1989, under navnet Nygård Kontorservice. Pr 2017 er hovedfokuset profilmateriell, men vi markedsfører også kvalitetsprodukter innenfor områdene kontor- og datarekvisita, skolemateriell og barnehageprodukter. Her er fokusområdene:

Bilde av 451582NK Profil tilbyr noen av markedets beste profilprodukter. Hos oss finner du de spesielle produktene, de som er utradisjonelle og litt annerledes, eller de som rett og slett bare er mye bedre! 

Bedrifter/ Kontorer:

Vårt sortimentet av varer, rettet mot kontorsektoren, dekker både spesielle og mer tradisjonelle behov. Både innen papirbehandling og oppbevaring, ergonomi, profilering og skrive/merkeredskaper, har vi produkter du vil bli svært fornøyd med. Vi er ikke fornøyd, før vi kan levere de beste produktene innenfor alle produktgrupper.

Skoler/ Barnehager:

Vi har også bygget opp et solid vareutvalg rettet mot undervisningssektoren. Alle produkter er valgt med vekt på læreprosesser og er utviklet spesielt med tanke på skoler og barnehager. Våre pedagogiske produkter er tilpasset gjeldende rammeplaner og vi ligger langt fremme i leveranser av produkter som fremmer nåtidens undervisningsmetoder. Sikkerhet i barnehagen har også høyt fokus, til dette har vi en serie produkter som skaper en tryggere barnehage.

Genialeprodukter.no                                     Image of 744779_200_73
Våre produkter har alltid fått gode tilbakemeldinger for sine kvaliteter og geniale løsninger. Derfor opprettet vi www.genialeprodukter.no, slik at også privatpersoner kan handle våre produkter.

1/8-20
Det er dukket opp en nettside som kaller seg genialeprodukter.com. Vårt firma har ingen ting med denne nettsiden å gjøre.
Vi har fått mange henvendelser vedrørende manglende levering fra denne siden.  Vi er en seriøs aktør som opptrer med norsk foretaksnummer og komplett kontaktinformasjon på våre nettsider. Vi vill alltid svare på henvendelser og holde våre kunder oppdatert. Useriøse aktører som mangler kontaktinformasjon og ikke svarer på henvendelser, vil vi ikke bli assosiert med. Med vennlig hilsen Kjell Arne Nygård, Daglig leder Genialeprodukter.no/NK Profil.